Vihavaisen Taksi Oy:n laatulupaus

Tämä on joukkoliikennelain (869/2009) 48§:n mukainen laatulupaus

Harjoitamme taksi- ja joukkoliikennettä Etelä-Savossa kuntien ja kaupunkien sekä ELY – keskusten kanssa tehtyjen liikennöintisopimusten mukaisesti.

Bussiliikenteen aikataulut löytyvät Oy Matkahuolto Ab verkkosivuilta (www.matkahuolto.info) ja yhtiömme omilta kotisivuilta www.vihavaisentaksi.fi

Yhtiömme autoissa on paikkoja liikuntarajoitteisille sekä näkövammaisille. Kuljettajamme avustavat mahdollisuuksien mukaan näkövammaisia ja liikuntarajoitteisia matkustajia.

Yrittäjyys on meidän arvomme – se tarkoittaa tyytyväistä asiakasta. Käytännössä se merkitsee todellista halua palvella, ystävällisyyttä, täsmällisyyttä, nopeaa toimintaa ja ennen muuta joustavuutta kaikissa asioissa. Teemme parhaamme matkasi onnistumiseksi. Sen kruunaa ammattitaitoinen ja ystävällinen kuljettaja.

Seuraamme asiakkaidemme tyytyväisyyttä saatujen asiakaspalautteiden määrällä sekä erillisillä tutkimuksilla. Käsittelemme saadut palautteet ripeästi ja tarvittaessa annamme niistä vastineen. Saadut korvausvaatimukset käsittelemme tapauskohtaisesti yhdessä asiakkaan kanssa.


Rantasalmella 1.9.2013

Janne Vihavainen
yrittäjä
Ylös